Annons

Petronella A Lindgren: Allt från skottlossning till jättegäddor

Här är sommarens mest lästa artiklar på smp.se, från midsommar och framåt. Det är en salig blandning av nyheter, från skottlossning till största fiskefångsten. Ungefär som den här tidningen brukar se ut varje dag med stort och smått från länets alla hörn. Och som den gör
Publicerad 20 augusti 2019
Detta är en opinionstext i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

I början av juli skrevs sommarens mest lästa nyhet. Det var då skottdramat i centrala Växjö inträffade. Många ville läsa artiklarna i ämnet.

Annons

Vädret har såklart påverkat allas vår sommar. Jag har varit i gott sällskap av många som också uppdaterat sig i olika appar för att se hur det kommande vädret ska bli. Ibland vill man veta timme för timme men rubriken nedan, om det varma sommarvädret ska komma tillbaka, ja det ville många läsa den 7 juli.

När kvarlevorna efter en kropp hittades mitt i skogen utanför Alvesta i mitten av juli fanns det många frågetecken om vad som hänt. Polisen började utreda ärendet som misstänkt mord, och ett par veckor senare när kroppen var identifierad kunde polisen säga att det inte fanns någon brottsmisstanke. Den första artikeln som publicerades var det många som läste på smp.se.

Blekingeföretaget El och informationsteknik AB, med kontor i bland annat Växjö, gick i konkurs i somras.

Johan Gustavsson och hans bror fångade Vederslövssjöns gammelgädda. En riktig baddare på över tolv kilo.

Petronella A LindgrenSkicka e-post
Annons
Annons
Annons
Annons