Kristina Bingström: Håll dig uppdaterad på smp.se i påsk

Debatt ,

– När åker du?

Undrade en av kollegorna i går eftermiddag.

– Åker du redan i kväll eller först i morgon?

Jag svarade snabbt.

– Har precis bytt modell så det går jättefort numer. Räcker med att åka i morgon kväll.

Låtsades inte om eventuella insinuationer om vilken bitch jag är på jobbet. En sån där riktig häxa. Tänkte att jag tar kvasten hem och kokar ihop någon extra bitig brygd i stället. Smusslar ner det i morgonkaffet och doppar chokladäggen däri. Så där vid sidan om. I lönndom. När ingen ser. Sån är jag. Vän på ytan och illistig som attan därunder…

Skärtorsdag i dag alltså. Påskhelg. Långledigt för många. Tid att fixa i trädgården, tid att träffa släkt och vänner. Tid att umgås. Tid att äta gott och dricka gott. Tid att hämta andan lite. Det kan behövas.

Vi tar också lite ledigt, de flesta av oss. Ingen tidning kommer i morgon. Ingen C-bilaga. Ingen tidning på söndag heller förstås. Eller måndag. Men på påskafton kommer vi ut som vanligt och på tisdag igen. Webben är förstås bemannad hela påskhelgen, så vill du vara säker på att hålla dig uppdaterad kring händelseutvecklingen i länet och landet och få de senaste nyheterna är det bara att surfa in på smp.se med jämna mellanrum.

Tidningarna som faktiskt kommer ut i påsk är hyfsat välplanerade, men kom gärna med tips. Vi älskar att byta ut en bra nyhet mot en ännu bättre.

En trevlig nyhet för alla korsordsälskare och sudokulösare är att vi nu äntligen börjar få ordning på de digitala länkarna. Läser man Smålandsposten som e-tidning, vilket fler och fler gör, kan man nu också lösa sudoku och namnsdagskrysset som återfinns på seriesidan varje dag på sin läsplatta och dator eller varför inte i telefonen. Bara klicka på krysset så kommer länken upp. Testa och hör gärna av er om det inte fungerar.

Och nej. Jag säger inte glad påsk. Inte än. Men önskar alla en riktigt trevlig helg. Oavsett om helgen inbegriper en tripp till Blåkulla eller inte.