Sverigedemokraterna vill förändra på riktigt

Debatt: SD Artikeln publicerades

Nästan alla vet att det är val den 9 september i år. Det kan faktiskt innebära en vändpunkt för Sverige.

”Att lyfta fram en bild av ett problemfritt samhälle, när brottsligheten skapar oro och rädsla så att både män och kvinnor drar sig för att gå ut när mörkret faller, gynnar varken landet eller medborgarna”, skriver Sverigedemokraterna.
Foto: Johan Nilsson/TT
”Att lyfta fram en bild av ett problemfritt samhälle, när brottsligheten skapar oro och rädsla så att både män och kvinnor drar sig för att gå ut när mörkret faller, gynnar varken landet eller medborgarna”, skriver Sverigedemokraterna.

Ett samhälle där pensionärer bär ett leende på läpparna, barnen leker bekymmersfritt och människor inte räds att gå ensam om kvällen är inte en utopi. Vår ambition är att det skall återupprättas.

Det finns tre tungt vägande skäl till varför du bör rösta på Sverigedemokraterna till riksdagen, region Kronoberg och din kommun:

• Riksdagen: SD vill stoppa all asylinvandring till Sverige för att få andrum och ge rättsväsendet en chans att få ordning och reda på vårt samhälle. Därmed kan vi också få tillbaks tryggheten på gator och torg.

• Region Kronoberg: En patient skall inte kunna dö i en vårdkö i väntan på vård när den nödvändiga vården finns i annat landsting. SD kämpar för att staten skall ta över kommandot över hela eller delar av landstingens verksamhet så att vi kan få en jämlik vård över hela landet.

• Kommunen: SD jobbar för att stoppa slöseriet i kommunerna, se till att de grundläggande kommunala funktionerna fungerar innan något annat påbörjas. Vi vill också att det kommunala självstyret skall återställas så att staten inte ska kunna bestämma hur många asylsökande som ska bo i en viss kommun exempelvis.

Att lyfta fram en bild av ett problemfritt samhälle, när brottsligheten skapar oro och rädsla så att både män och kvinnor drar sig för att gå ut när mörkret faller, gynnar varken landet eller medborgarna. SD ser problemen och har sett en längre tid, medan övriga sju riksdagspartier har blundat för den situation de själva har skapat.

Vi Sverigedemokrater tycker att du som väljare skall ställa dig frågan: fungerar det bra nu?

Om du som medborgare inte är nöjd med dagens situation i samhället, då ska du lägga din röst på Sverigedemokraterna.

För en förändring, på riktigt, rösta på Sverigedemokraterna den 9 september.

Melena Jönsson, Jeanette Schölin, Jan Lorentzon, Ted Strand, Sverigedemokraterna