Sponsrat innehåll

ANNONS APP Properties

ICON Växjö lyfter Play’n GO till nya höjder

Fyra våningar i ICON Växjö kommer att fyllas av kontorsplatser.
Fyra våningar i ICON Växjö kommer att fyllas av kontorsplatser.

ICON Växjö blev det självklara valet när det internationella spelbolaget Play’n GO behövde en ny innovativ kontorsplats i Växjö.

Den här texten är producerad av APP Properties. Den inte skriven av Smålandspostens journalister.

Företaget Play’n GO, som utvecklar kasinospel till mobilen finns på flera platser runt om i världen. I november nästa år når Växjökontoret nya höjder när det flyttar till ICON Växjös artonde och högsta kontorsvåning.

– Vi hade tidigt kontakt med APP Properties och fick möjlighet att välja våning – då tog vi den översta. Det är alltid kul att kunna sitta högt upp, se ut över staden och den fantastiska naturen, säger Johan Törnqvist, VD på Play’n GO.

I november 2018 flyttar Play’n GOs medarbetare till det nya kontoret i ICON Växjö. En flytt som kommer att ge företaget ännu mer plats för innovation.

– Vi växer och behöver en större lokal, ICON Växjö passar oss väldigt bra på många sätt och blev ett självklart val. Vi har också hittat en bra kontorsmodell tillsammans med APP Properties som vi tror på, säger Johan.

Alla Play’n GOs kontor runt om i världen är så kallade aktivitetsbaserade kontor, där ytorna inreds utifrån olika funktioner. Kontoret i Växjö är inget undantag och här har man tagit hjälp av en arkitekt som har designat kontorsmiljön i den nya byggnaden.

– Vi har lagt mycket tid och resurser på att skapa ett innovativt och inspirerande kontor. Vi vill verkligen att våra medarbetare ska trivas på jobbet och vårt mål är att ha en av de häftigaste arbetsplatserna i hela Växjö, säger Johan.

Förutom mer plats tror också Play’n GOs VD att flytten till ICON Växjö kommer att stärka företagets varumärke och göra dem ännu mer attraktiva i rekryteringssammanhang.

– ICON Växjö har från start varit väldigt omtalat och många pratar om att det kommer att bli ett riktigt snyggt hus. Det kommer definitivt att attrahera ny personal och vi har redan nu sett effekter av det, säger Johan.

Just nu färdigställs husets sista delar. I höstas var alla våningsplan uppe och nu pågår arbetet med att fixa till insidan. Det allra sista steget i byggnationen blir att klä in utsidan.

– Arbetet med ICON Växjö har pågått i snart två år och nu börjar många bitar att falla på plats. Det ska bli otroligt kul att få se det färdiga resultatet i höst, säger Paula Eskilsson, projektutvecklare på APP Properties.

Play’n GO ser många fördelar med att sitta i en så innovativ och modern byggnad som ICON Växjö. Johan tycker att APP Properties gör helt rätt som storsatsar på en ny mötesplats i Växjö.

– Det kommer att bli en riktigt trevlig och bra arbetsplats där vi verkligen får utrymme att utvecklas. Dessutom blir det perfekt att sitta nära arenorna, så att de anställda kan gå dit på olika aktiviteter och event, avslutar Johan.

Vill ditt företag också utvecklas i Växjös nya mötesplats ICON Växjö? Ännu finns kontorsytor ute till försäljning. Besök ICON Växjös hemsida för mer information.

Fakta

Snabbinfo

ICON Växjö

Våningar: 19

Kontorsyta: 4500 kvadratmeter

Inflyttning: Hösten 2018

Visa mer...