Annons
Nyheter

Åkte taxi med 35 kilo narkotika – döms

Brott (TT) • Publicerad 27 december 2018
En 23-åring döms i Malmö tingsrätt för att ha forslat 35 kilo narkotika i en taxi mellan Landskrona och Malmö. Arkivbild.
En 23-åring döms i Malmö tingsrätt för att ha forslat 35 kilo narkotika i en taxi mellan Landskrona och Malmö. Arkivbild.Foto: Emil Langvad/TT

En 23-årig man från Malmö döms till sex års fängelse för synnerligen grovt narkotikabrott, samt narkotikabrott

Det var i oktober som mannen blev stoppad av polis när han åkte taxi mellan Landskrona och Malmö – med 35 kilo narkotika.

Annons

Mannen hävdar att han hade en skuld till två personer som han köpt narkotika av och att de beordrat honom att hämta två paket i Landskrona. Han hävdar vidare att de hotat honom med pistol och sagt att de skulle skada honom om han inte gjorde det.

Enligt mannen själv hade han misstankar om vad paketen innehöll. Rätten anser att han borde ha insett vad det var och finner honom skyldig.

Efter att mannen gripits genomfördes en husrannsakan i hans hem, där polisen hittade ytterligare 110 gram blandad narkotika.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons