Annons
Nyheter

Bil fattade eld på parkering

Växjö • Publicerad 20 januari 2019
Bilen som började brinna i Växjö i natt förstördes helt, samtidigt som två närstående bilar också skadades.
Bilen som började brinna i Växjö i natt förstördes helt, samtidigt som två närstående bilar också skadades.Foto: Carl Carlert

Under söndagsnatten larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Brittsommarvägen efter samtal om en bil som brann på en parkeringsplats.

Väl på plats påbörjade räddningstjänsten släckningsarbetet. Bilen blev helt utbrunnen, och i samband med branden blev ytterligare två intillstående bilar brandskadade.

Annons

Hur och varför branden startade är okänt. Eftersom bilen blev helt övertänd är det svårt för polisens tekniker att fastställa brandorsaken. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Under natten till lördagen inträffade en annan bilbrand på Araby. Någon hade krossat en sidoruta och slängt in fyrverkeripjäser i bilen. Bilen fattade aldrig eld, men skadades.

Anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

April CaarpSkicka e-post
Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons