Annons
Nyheter

Han blev östra Sveriges främsta entreprenör

Östra Sveriges främsta entreprenör heter Niclas Jonsson och driver Böta Kvarn Bränslepellets AB i Ruda i Kalmar län.
– Ett mycket bra val, säger Jessica Goodwin från Toftastrands hotell och konditori i Sandsbro som också var nominerad, efter EY Entrepreneur Of The Year-galan som hölls på Stadshotellet i Växjö på tisdagskvällen.
Växjö • Publicerad 21 november 2017

Jessica Goodwin rån Toftastrands hotell och konditori i Sandsbro var en av tio företagare som gjorde upp om titeln östra Sveriges främsta entreprenör i regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year i Växjö på tisdagen.

Men det blev Niclas Jonsson från Böta Kvarn Bränslepellets AB i Ruda i Kalmar län som tog titeln och nu får åka upp till Stockholm för en nationell final.

Tre kronobergare utöver Jessica Goodwin var nominerade till regionfinalen: Tom Olander (Joo Invest i Lessebo), Rune Andersson (Ljungby maskin i Ljungby) och Sture Andersson (Swepart transmission i Liatorp).

Ulf ÖsterströmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons