Annons
Nyheter

Kronoberg: Hotade skåpbilsägare med gevär – trodde det var tjuvar

En Markarydskvinna trodde hon var inbrottstjuvar på spåren när hon och andra larmade polisen om en misstänkt skåpbil i Markaryd. Sedan spårade händelserna ur när hon hotade bilföraren med gevär.
Markaryd • Publicerad 25 juni 2018

Det var under natten mot måndagen som Markarydsborna upptäckte skåpbilen i närheten Markaryds kyrka och man bestämde sig för att kontakta polisen, det rapporterar P4 Kronoberg.

Polisen larmades ut vid halv tre-tiden på natten men när man dröjde med att dyka upp på platsen valde Markarydskvinnan att gå hem och hämta ett gevär för att konfrontera skåpbilsägaren.

När så polispatrullen kom till platsen och man gjorde husrannsakan i skåpbilen hittades inget som helst misstänkt enligt radiokanalen, istället är nu kvinnan som hämtat geväret misstänkt för brottet grovt olaga hot.

Jens NielsenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons