Annons
Nyheter

Kvinna attackerad och dödad av vildhundar

Grekland • Publicerad 25 september 2017

En 63-årig brittisk kvinna attackerades och dödades av vildhundar i norra Grekland i helgen, enligt den lokala polisen. Hennes kropp hittades svårt sargad i närheten av en fårhage utanför samhället Maroneia, skriver The Guardian.

Annons

I närheten hittades också hennes sko, väska, hatt och pass.

– Alla bevis pekar på att hon blev brutalt attackerad, säger polisens talesperson Theodoros Chronopoulos till tidningen.

Kroppen hittades i ett avlägset område omkring fyra kilometer från en arkeologisk plats som besöks av turister. Vargar och vildhundar strövar runt i området.

Polisen blev uppmärksammad på försvinnandet av kvinnans bror som hade kontaktat den brittiska ambassaden. Polisen lyckades komma i kontakt med taxichauffören som körde ut henne till den arkeologiska platsen.

– Frågan alla ställer sig är varför hennes kropp hittades så långt ifrån en plats som uppenbarligen besöks av turister, säger Theodoros Chronopoulos.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons