Annons
Nyheter

Bil körde på cyklist

En trafikolycka mellan personbil och cyklist inträffade strax före klockan åtta i morse vid Hammarrondellen på Skånegatan i Ljungby. Cyklisten är förd till sjukhus.
Ljungby • Publicerad 9 november 2017

Polis, räddningstjänst och ambulans har beordras till Skånegatan i Ljungby där en trafikolycka mellan personbil och cyklist ska ha skett. Larmet kom 07.49.

— Det var en person i bilen som körde på cyklisten. Han skadades. Men det verkar ha gått relativt bra, säger Marcus Walldén, räddningschef i beredskap i Ljungby, till Smålänningen.

Annons

Här skedde olyckan:

Här saknas innehåll

Två viltolyckor har rapporterats i länet under natten. 04.40: Olycka med rådjur i Säckarp, Ljungby kommun. Inga personskador rapporteras. 04:48: Olycka med rådjur, riksväg 27 vid Väckelsång, Tingsryd kommun. Inte heller där har några personskador rapporterats.

Ulf ÖsterströmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons