Annons
Nyheter

Markusson nu vd på Växjöföretag

Växjö • Publicerad 27 september 2017
Johan Markusson. Arkivfoto
Johan Markusson. ArkivfotoFoto: Lars-Goran Rydqvist

Växjö Lakers trotjänare och förre lagkapten Johan Markusson la hockeyhandskarna på hyllan efter säsongen 2013/14 och han blev förra året historisk som den förste spelaren att få sin tröja hissad i taket på Vida Arena.

Efter hockeykarriären i Lakers sadlade Johan Markusson om till en civil karriär och sedan några månader tillbaka är han vd för Axcell Fastighetsförvaltning som har sitt huvudkontor i Växjö, skriver sajten VXONews.

Annons

– Förhoppningsvis kan jag tänka lite utanför fastighetsboxen eftersom jag kommer från en annan bransch tidigare, säger Johan Markusson om sin vd-roll i ett pressmeddelande.

Växjöföretaget Axcells kärnverksamhet är traditionell fastighetsförvaltning och man är ett dotterbolag till Ömangruppen. Växjöprofilen Anders Öman är styrelseordförande i Axcell, skriver VXONews.

Företaget befinner sig i en expanderingsfas och nyligen öppnade man ett nytt kontor i Lund. Framöver är planen att etablera sig i fler svenska städer.

– Vi kommer fortsätta att expandera, både geografiskt och i antal anställda, säger Johan Markusson.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons