Annons
Nyheter

Pizzabud körde på hungrig kund

Mannen tyckte att han hade fått vänta för länge på pizzan och krävde pengarna tillbaka. Då blev han påkörd av pizzabudet.
Asarum • Publicerad 24 september 2018

Det var i fredags kväll som den 47-årige mannen i Asarum i Blekinge län beställde pizza. Mannen betalade över internet och när pizzabudet väl kom hem till honom ville han inte ha pizzan längre.

– Han tyckte att det hade dröjt för länge och ville ha pengarna tillbaka i stället, säger Bengt Jeppsson på polisen i Karlshamn.

Annons

Pizzabudet ska dock inte ha haft befogenheten att lämna tillbaka pengarna utan ska ha erbjudit kunden att åka med tillbaka till chefen.

Någonstans där gick allt fel. När kunden var på väg runt bilen för att hoppa in, körde pizzabudet på honom. Enligt anmälan som har kommit in till polisen ska pizzabudet ha kört på kundens fot.

47-åringen har därför anmält pizzabudet för misshandel. Pizzabudet, en man i 30-årsåldern, har i sin tur anmält kunden för att ha slagit honom på armen och huvudet.

– Detta blir svårt att utreda, säger Bengt Jeppsson på polisen.

Towe SvetoftSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons