Annons
Nyheter

Prickade in 13 rätt – vann över tre miljoner

Fyra stryktipskuponger lyckades på lördagen pricka in 13 rätt vilket gav en utdelning på hela 3,25 miljoner kronor per kupong. En av dem lämnades in på Stora Coop i Kalmar.
Kalmar • Publicerad 14 januari 2018
Foto: JESSICA GOW / TT

På söndagen hade Svenska spel fått kontakt med vinnaren i Kalmar, en småbarnspappa och United-supporter som önskar vara anonym.

Till Svenska spel berättar han att han att det var mycket nervöst att följa den sista matchen, mellan Tottenham och Everton, där han spelat på en vinst för Tottenham.

Annons

Men när Harry Kane genom två snabba mål ökade på Tottenhams ledning till 3–0 lade sig nervositeten något.

– När matchen var slut satt jag och uppdaterade Svenska Spel-appen varje sekund för att få resultatet bekräftat. När det väl blev bekräftat trodde jag inte på det. Jag tänkte att det måste blivit fel. Det är för många siffror. Det måste vara 33 000 kronor, säger han.

Men det blev alltså betydligt mer än så. På 48 satsade kronor kammade småbarnspappan hem 3 330 700 kronor.

– Det här förenklar livet drastiskt. Jag kan ge mina barn ett startkapital när de fyller 18 år. Det är väldigt stort för mig. Sen har gift mig ganska nyligen. Vi har pratat om bröllopsresa, nu kan vi boka den, säger han till Svenska spel.

De övriga vinnarna lämnade in sina respektive kuponger i Hörnefors, Stockholm och Värmdö.

– En otroligt svår Stryktipsomgång. Chelseas poängtapp hemma mot Leicester rensade många kuponger. Den svenska tipparkåren visar ännu en gång vilken klass den håller. Och utdelningen, den skojar man inte bort, 3 250 000 kronor för 13 rätt, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Victor Kalda.

Hjalmar TellSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons