Annons
Nyheter

Prisregn över PM - Årets bästa bord

PM & Vänners Per Bengtsson får ännu ett pris, den här gången är det utmärkelsen Årets bästa bord som delades ut under Restauranggalan.
Stockholm • Publicerad 17 oktober 2017
2017 - prisernas år för PM & Vänner, i måndags fick PM utmärkelsen Årets bästa bord på Restauranggalan
2017 - prisernas år för PM & Vänner, i måndags fick PM utmärkelsen Årets bästa bord på RestauranggalanFoto: Per Sandebäck

Det var under måndagens stora gala på Cirkus i Stockholm som PM & Vänners Per Bengtsson fick ta mot restaurangens tredje pris på kort tid. Nu utmärkelsen Årets bästa bord med motiveringen:

”Få har sått frö som burit så riklig frukt som denne föregångare, förnyare och förebild. Ett exceptionellt ungdomligt mod har resulterat i ett unikt svenskt nav för gastronomi och sommellerie, där talanger förädlats till internationell mästarklass. ”

Annons

Per Bengtsson var själv inte på plats och tog emot priset utan det hämtades istället av kollegan Carl-Jan Granqvist.

- Jag är smickrad och väldigt glad, det är alltid speciellt när kollegor från branschen lyfter oss, säger Per Bengtsson i ett pressmeddelande där han samtidigt passade på att tacka alla stenhårt jobbande medarbetare.

Läs mer om PMs priser från i är här och här.

Jens NielsenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons