Annons
Nyheter

Sköt ihjäl fem andra och tog sitt eget liv

USA • Publicerad 13 september 2018

Sex personer, inklusive gärningsmannen, är döda efter vad polisen beskriver som en masskjutning i Bakersfield, Kalifornien.

Den misstänkte uppsökte enligt bakersfield.com tillsammans med sin hustru på onsdagskvällen en annan man vid ett lokalt företag, och sköt ihjäl denne. Sedan vände sig gärningsmannen mot frun och sköt även henne. När ytterligare en man dök upp på platsen sköts också han ihjäl.

Annons

Sedan gav sig den misstänkte i väg och dödade två andra män i närheten. Han hann även kapa en bil med en kvinna och ett barn i. De hann fly innan mannen konfronterades av polis, och då tog sitt eget liv.

– Det är väldigt ovanligt att vi har sex människor ihjälskjutna vid samma tillfälle, säger Donny Youngblood, sheriff i Kern County, till bakersfield.com.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons