Annons
Nyheter

Skulle röka ut skunkar – eldade upp huset

En man i Detroitförorten Ferndale fick det hett om öronen när han försökte röka ut en grupp skunkar som bosatt sig i bjälklaget i hans hus, rapporterar Detroit Free Press.
Detroit • Publicerad 24 februari 2018

Brandkåren ryckte ut till mannens bostad sedan han slagit larm om en brand. Det visade sig att han använt en rökbomb för att driva ut djuren, som är kända för att avge en ytterst oangenäm lukt då de känner sig trängda. Men något gick fel, och huset stod snart i lågor.

– Huset är totalförstört. Den boende har förlorat de flesta av sina ägodelar, konstruktionen är allvarligt skadad, elden har ätit upp både golvet och taket, flera hål fick klippas upp för att kunna genomföra släckningsarbetet, säger brandchefen Kevin P. Sullivan.

I fortsättningen rekommenderar han folk som vill bli av med skadedjur att vända sig till proffs i stället för att försöka på egen hand.

Per JodeniusSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons