Annons
Nyheter

Slagsmål utanför krog i Ljungby

Under lördagsnatten fick polisen in ett larm gällande ett bråk mellan två män som ägde rum utanför en krog i centrala Ljungby.
Väl på plats grep polisen en av männen. Mannen är nu anhållen.
Publicerad 19 januari 2019

Strax efter klockan två på lördagsnatten skickades en polispatrull skickas till Södra Torggatan med anledning av bråk utomhus mellan två män.

När patrullen väl anlände låg en av männen på marken, och den andre sprang i från platsen.   Mannen, som är i 30-års åldern, anhölls senare under morgonen, misstänks för alternativt grov misshandel genom slag och sparkar mot målsägande, samt att i samband med misshandeln tillgripit hans mobil, bankkort och kontanter. Han är därför även misstänkt grov stöld.

Annons

– Han är även misstänkt för narkotikabrott, säger Anna-Karin Davidsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö.

I samband med händelsen fanns även misstankar om narkotikabrott gällande båda männen.

Den anhållne mannen kommer förhöras under dagen. Polisen ska också försöka få tag i vittnen till händelsen och även förhöra dem.

Målsägande är en man i 30-års åldern. Det finns inga uppgifter om att han behövde sjukvård i samband med händelsen.

April CaarpSkicka e-post
Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons