Annons
Nyheter

Slog sönder fönster och sparkade på polisbil

En man i 60-årsåldern misstänks för olaga intrång hos Röda korset i Ljungby på natten till onsdagen.
Ljungby • Publicerad 26 september 2018

– Han har slagit sönder ett fönster och sparkat på en polisbil, säger Viktor Jensen, jourförundersökningsledare vid polisen i Växjö.

Händelsen med polisbilen ska ha inträffat vid 23.30-tiden och den vid Röda korsets lokal på Bergagatan något senare. Polisen fick kännedom om den klockan 00.17 och uppringaren berättade att en man kastade sten på fönstret,

Annons

Mannen, som är i 60-årsåldern, påträffades sedan inne i lokalen av polis. Han misstänks nu för olaga intrång och skadegörelse och omhändertogs för fylleri. Han fick nyktra till hos polisen innan han skulle förhöras.

Något tidigare på kvällen, vid 22-tiden, stoppade polisen en annan man i ungefär samma ålder som körde bil på E4 i höjd med Ljungby. Han misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons