Annons
Nyheter

Trafikolycka utreds som mord

Brott (TT) • Publicerad 26 april 2019
Polisen utreder en dödsolycka som ett misstänkt mord. Arkivbild.
Polisen utreder en dödsolycka som ett misstänkt mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har omkommit efter en trafikolycka i Kristinehamn på torsdagskvällen. Polisen misstänker dock att han var svårt skadad redan när han satte sig i bilen. Två personer har anhållits, misstänkta för mord.

-Vi fick ett larm om en trafikolycka, en singelolycka där en bil kört in i ett träd, säger Stefan Dangardt, presstalesperson vid polisen, till TT.

Annons

-När patrullen kommer dit ser de att föraren har skador som uppenbarligen inte kan ha uppstått i samband med trafikolyckan.

Enligt uppgifter till Aftonbladet var bilföraren skjuten med flera skott i bröstet. Polisen vill dock inte kommentera de uppgifterna.

-Jag har sett uppgifterna, men vi vill inte gå in på vilka skador han hade än, säger Stefan Dangardt.

Larmet om olyckan kom vid 20.40 på torsdagskvällen. Senare under kvällen greps en man i 65-årsåldern och en kvinna 70-årsåldern, båda är nu anhålla misstänkta för mord. Vad som ligger bakom det misstänkta våldsbrottet är ännu oklart, enligt polisen.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons