Annons
Nyheter

Tre olyckor på två timmar

E4:an var olycksdrabbad på söndagskvällen. Vid Ljungby skedde tre trafikolyckor mellan klockan 22 och midnatt.
Ljungby • Publicerad 17 december 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Vid 22-tiden skedde en singelolycka i höjd med Kånna, utanför Ljungby. En personbil hamnade i diket. Enligt uppgifter till SOS var föraren oskadd och bilen fick bärgas från platsen.

Vid 22.30 kom nästa larm på E4. Denna gång vid Ljungby södra, i höjd med Mc Donalds. Det var en personbil som kört in i mitträcket. Här blev det stopp i södergående riktning ett tag under arbetet med olyckan. Även i denna olycka blev ingen skadad och bilen behövde bärgas från platsen.

Annons

Vid 23.45 kom så det tredje larmet om en olycka på E4, ungefär vid Stensberg. Enligt Trafikverket är det två fordon som har kolliderat. Ambulanserna kunde lämna platsen utan några patienter, uppger SOS.

Vägen stängdes först av i norrgående riktning och sedan även i södergående. Vid klockan 02 var vägen öppen igen.

Sedan 20-tiden på söndagen är E4 dessutom avstängd i södergående riktning vid länsgränsen mellan Kronoberg och Skåne. Anledningen är en singelolycka med en lastbil och vägen beräknas preliminärt att öppna igen vid klockan 12 på måndagen, enligt Trafikverket.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons