Isak målskytt när Willem II förlorade

Fotboll • Publicerad 12 maj 2019

Det började bra för Alexander Isak och Willem II i nederländska ligan mot bottenlaget Emmen. Den svenske forwarden stod för en fin framspelning när Willem II gjorde 1-0 i den 35:e minuten. Isak kom fram på högerkanten och slog ett inlägg snett bakåt till Vangelis Pavlidis som placerade in bollen.

Bara minuter senare blev svensken själv målskytt efter en hörna. Bollen studsade igenom hela straffområdet innan den nådde 19-åringen som fick till ett avslut som gick in i mål via en Emmenback. I och med målet bröt Isak sin tre matcher långa måltorka.

Men Emmen kom tillbaka och vann till slut matchen med 3–2.