Neymar ordnade oavgjort i comebacken

Fotboll • Publicerad 7 september 2019
Neymar firar sitt mål i Miami.
Neymar firar sitt mål i Miami.Foto: Lynne Sladky/AP/TT

Neymar, tillbaka i Brasiliens landslag efter flera månaders skadeuppehåll, ordnade oavgjort mot Colombia i en vänskapsmatch i Miami.

Superstjärnan började med att efter 19 minuter servera en hörna till Casemiro, som kunde nicka in 1–0 till brassarna.

Colombianerna svarade dock snabbt i form av två mål av Luis Muriel, varav det första på straff.

12 minuter in i andra halvlek fastställde sedan Neymar, framspelad av Daniel Alves, slutresultatet 2–2.

Neymar skadade sig i början av juni, i en träningslandskamp mot Qatar, och missade Copa América senare den månaden.

Han har heller inte spelat i sitt klubblag Paris Saint-Germain under inledningen av säsongen, då på grund av osäkerheten kring sin framtid i klubben.