Personligt

Personligt
– Jag tänkte länge att man som blind är helt inkapabel. Men allt eftersom självständighetskänslan kom tillbaks, hittade jag tillbaka till ljuset, säger Arnoldo Tobar.
Foto:

Personligt
Magnus Kruse, Tore Dahl, Bo Ivarsson, Peter Lindahl och Lena Nilsson har alla jobbat på samma fartyg. En tid som innebar goda relationer och som de med glädje talar om.
Foto:

Personligt
– Jag har fått uppleva så mycket och har gjort så mycket roligt. Allt är möjligt, bara man har den rätta energin - och det finns fortfarande så mycket att upptäcka, säger Per-Anders Löthman.
Foto:

Dagens namn
Sök familjeannonser

Senaste jubilarer

 • – Akvarellmålning, som upptar mycket av min pensionärstillvaro för närvarande, är något jag finner mycket stimulerande och utvecklande, säger Bo Friman.
  Foto:

 • – Att ha ett mål med träningen är viktigt, det måste jag ha som drivkraft. Jag vill ha utmaningar, något roligt att se fram emot, säger Yvonne Ekelund, med Hedonizt, även kallad Nisse.
  Foto:

 • De firade 30 år sedan studenten, från vänster Andreas Gruvhammar, Lund, Mikael Askander, Malmö, Jennie Kastengren, Stockholm, Håkan Karlsson, Bremen, Tyskland, Kristina Edin, Ingelstad, Stefan Wihlborg, Växjö, Nils Thelin, Linköping, Tobias Hilmersson, Älmeboda och Per Järgren, Växjö.
  Foto:

 • – Jag tänkte länge att man som blind är helt inkapabel. Men allt eftersom självständighetskänslan kom tillbaks, hittade jag tillbaka till ljuset, säger Arnoldo Tobar.
  Foto:

Senaste nytt från personligt