Personligt

Personligt
– Vi gör det här för att vi brinner för att hjälpa andra. Tillsammans kan vi alla göra någonting för att göra skillnad, säger Izabella Pfaus Friberg och Petra Friberg (till höger), mor och dotter, engagerade i Julhjälpen i Växjö.
Foto:

Personligt
Mathilda Petersson Carlberg är mer ödmjuk inför sin yrkesroll i dag än för fem år sedan. Nu tror hon mer på att utvecklas där hon är än att ha högtflygande karriärplaner.
Foto:

Personligt
– Jag är kvar i skolans värld där jag har arbetat med allt från förskolor till vuxenutbildning, säger Bernt Friberg, här på promenad med hunden Luna utanför skolan i Sandsbro där han själv var elev en gång.
Foto:

Cornelia Munge
– Vi stack ut samtidigt som vi hade en tydlig röd tråd, säger Cornelia Munge, ung och prisbelönt
 frisör som snabbt har blivit framgångsrik inom sitt yrke.
Foto:

Personligt
Kollegor som har hållit ihop i femtio år, från vänster Irene Brakander, Växjö, Eva Lönnborg, Växjö, Eva Klarén, Växjö, Ingalill Karlsson, Växjö, Gunvor Rydberg, Växjö, Ulla Haapalahti, Skruv, Birgitta Arvidsson, Tvååker och Elisabeth Gustavsson, Moheda.
Foto:

Kungsgrillen
– Det är alltid mycket på gång och det känns väldigt roligt att verksamheten hela tiden växer och utvecklas, säger Ahmed Alqadomi, ägare till Kungsgrillen.
Foto:

Dagens namn
Sök familjeannonser

Senaste jubilarer

  • – Vi gör det här för att vi brinner för att hjälpa andra. Tillsammans kan vi alla göra någonting för att göra skillnad, säger Izabella Pfaus Friberg och Petra Friberg (till höger), mor och dotter, engagerade i Julhjälpen i Växjö.
    Foto:

  • Mathilda Petersson Carlberg är mer ödmjuk inför sin yrkesroll i dag än för fem år sedan. Nu tror hon mer på att utvecklas där hon är än att ha högtflygande karriärplaner.
    Foto:

  • – Jag är kvar i skolans värld där jag har arbetat med allt från förskolor till vuxenutbildning, säger Bernt Friberg, här på promenad med hunden Luna utanför skolan i Sandsbro där han själv var elev en gång.
    Foto:

Senaste nytt från personligt