Annons

Anfallare lämnar Öster

Anfallaren Axel Johansson lämnar Öster. Nästa säsong kommer han spela med division 2-klubben Skiljebo.
Sport • Publicerad 12 november 2010
Axel Johansson lämnar Öster för spel i Skiljebo SK.
Axel Johansson lämnar Öster för spel i Skiljebo SK.Foto: Lena Gunnarsson

Anfallstalangen kom till Öster som 19-åring halvvägs in på säsongen 2008. Han skrev ett kontrakt över 3,5 år och hade därför kontrakt med Växjöklubben över 2011. I år har han varit utlånad till Västerås SK och trots att den klubben tackade nej till en fortsättning, blir Axel Johansson kvar i Västerås. Ny klubbadress är Skiljebo SK och det nya kontraktet gäller i två år.

– Vi valde att inte förlänga kontraktet inför 2011, men känner förstås ändå ett ansvar för Axel Johansson och har hjälpt honom med kontakterna med andra klubbar i Västerås, säger VSK:s sportsligt ansvarige Hans Johansson till klubbens hemsida.

Enligt Hans Johansson var det Axel Johansson själv som valde Skiljebo. Klubbvalet överraskade många i staden eftersom Axel Johansson under årets säsong spelat flera matcher med en tredje klubb i området - Västerås IK.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons