Annons

"En svår nöt att knäcka"

Efter fyra raka vinster blev det förlust för Amo mot Rimbo HK. Nu kommer serieledarna Varberg till Alstermo. En svår nöt för laget att knäcka enligt tränaren Jesper Svensson.
Alstermo • Publicerad 2 december 2017

Hemmastarka Amo HK hade vunnit sina fyra senaste matcher i handbollsallsvenskan. Senast mot Rimbo HK gick det inte lika bra och laget från Alstermo förlorade med siffrorna 38-34. Nu på söndag tar tabellfyran Amo emot serieledarna HK Varberg.

– Varberg är obesegrade och har vunnit många matcher med uddamålen. Det kommer bli en svår nöt att knäcka, säger Amos tränare Jesper Svensson.

Annons

Inför matchen mot Rimbo hade laget problem med magsjuka, vad tränaren hört ska ingen spelare i truppen vara sjuka med magviruset inför söndagens match.

– Jag kan inte säga något om läget i laget då jag själv legat magsjuk och ska på min första träning ikväll, men såvitt jag vet är ingen sjuk, säger Svensson.

Trots att det är en tuff uppgift som väntar för laget är tränaren positiv om deras chanser inför matchen.

– Jag tror på våra färdigheter trots att det är en tuff match mot ett bra lag, säger tränaren.

Förra säsongen var det två jämna matcher mellan lagen där de vann en match vardera.

Tobias Nilsson-GjörloffSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons