Annons

Finländsk center förstärker Troja

Troja har fram till nu inte agerat på spelarmarknaden. Men nu tar klubben in finländske centern Juuso Rajala på korttidskontrakt.
Ljungby • Publicerad 12 december 2017 • Uppdaterad 14 december 2017

Juuso Rajala är 29 år gammal, 180 centimeter lång och kommer närmast från spel med Dresden i den tyska andraligan. Tidigare har han bland annat representerat Ilves i FM-ligan, Kooko i finska andraligan Mestis och Leksand, dit han var utlånad en kort period för två säsonger sedan. Säsongen 14/15 svarade han för 57 poäng på 55 matcher i Kookoo.

Annons

Under de kommande fem matcherna, till att börja med, kommer Juuso Rajala att spela för Troja i Hockeyallsvenskan. Ett månadslångt låneavtal har upprättats mellan Troja och Dresden.

– Vi har ju inte rosat marknaden i vårt powerplayspel direkt och känner att vi behöver få in lite ny energi där. I och med Juuso hoppas vi att vi kan bli lite omruskade med en ny spelare i hierarkin och på så sätt och med större konkurrens hitta vägar att bli bättre, kommenterar Trojas tränare och sportchef Pelle Svensson på Trojas hemsida.

Daniel EnestubbeSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons