Jämn bottenkamp i Tingsryd

Mötet mellan de allsvenska bottenkonkurrenterna Tingsryd och Västervik blev en jämn historia.
I Nelson Garden Arena kunde Tingsryds Jacob Dahlström skjuta segermålet, 3-2, 50 sekunder in i förlängningen.
Tingsryd • Publicerad 3 januari 2018
Mathieu Tousignant i Tingsryd hade en bra kväll mot Västervik.

Första perioden bjöd på Hawaii-spel och lagen bytte chanser framför målvakterna, Andreas Ljunggren i hemmalaget och Viktor Östlund i Västervik.

3.22 gav Mathieu Tousignant Tingsryd ledningen på en målvaktsretur efter skott från Brian Salcido. Christopher Fish kvitterade och det var hans femte mål på tre matcher. Ett starkt facit av örebroaren.

13.47 var det ombytta roller i Taif. Mathieu Tousignant spelade fram Brian Salcido som gjorde mål i powerplay. Strax efter var det utjämnat när Patrik Blomberg styrde pucken i mål efter ett backskott från Emil Wahlberg.

Även det målet kom i spelformen powerplay.

Andra perioden blev ingen spelmässig höjdare. Det var mest kamp och att det var jämnt visade även skotten som slutade 7-7.