Annons

Jonathan Drott klar för Öster

Först förlängde Freddy Söderberg sitt kontrakt och några timmar senare presenterades Jonathan Drott från Jönköpings Södra som nyförvärv.
– Vi har 15 man klara nu i truppen, konstaterar Östers sportchef Peter Wibrån.
Sport • Publicerad 18 december 2014
Foto: 

22-årige Jonathan Drott lämnade Myresjö IF för Jönköpings Södra för tre år sedan. Under de åren har Jonathan varit bofast i de grönas A-trupp.

– Jag spelade en match från start, Öster i Växjö, och gjorde 20-22 inhopp i år. Tidigare har jag spelat mer i superettan, säger Jonathan Drott.

Annons

Han är mittfältare, helst centralt, och beskrivs av sportchef Wibrån som en spelare med bra driv, bra speluppfattning och god arbetskapacitet.

– Det får jag hålla med om. Jag är grovjobbare slash finlirare. Passningsspelet är en av mina starka sidor, säger Jonathan.

– Det känns jättebra att allt är klart med Öster. Öster är en stor klubb med en fin arena. Det här blir spännande, fortsätter han.

Kontraktet med Öster är på två år och kring nyår går flyttlasset till Växjö.

Sven Elofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons