Annons

Klart: Rasmussen till Växjö Lakers

Nu är det bekräftat. Dennis Rasmussen kommer tillbaka till Växjö Lakers i SHL. Dennis lämnar Nordamerika för att hjälpa sin gamla klubb.
Växjö • Publicerad 13 februari 2018 • Uppdaterad 14 februari 2018
Chicago Blackhawks Dennis Rasmussen, center, i aktion i en match mot Vancouver Canucks.
Chicago Blackhawks Dennis Rasmussen, center, i aktion i en match mot Vancouver Canucks.Foto: Darryl Dyck

Dennis Rasmussen är kontrakterad säsongen ut.

– När Dennis kommer tillbaka till oss kommer han tillbaka som en byggsten i ett lag som är betydligt mer etablerat i serien än det laget han lämnade 2014. Även Dennis är en mer rutinerad spelare med många NHL-matcher i bagaget.

Annons

– Vi hoppas att Dennis kommer bidra med sina styrkor som är hans stabila och solida spel samt hans förmåga att påverka de flesta aspekter på isen. Han är en stark tekare, en klassisk center som kan göra det defensiva jobbet men också med en offensiv edge, säger sportchef Henrik Evertsson tlll klubbens hemsida.

Västeråssonen är positiv inför flytten till Lakers.

– Jag ser otroligt mycket fram emot att komma tillbaka till klubben och få ta på mig Växjö-tröjan igen. Jag känner mig stolt över att få spela inför Sveriges bästa fans igen och jag är redo att ge allt, säger en taggad Dennis.

Sven ElofssonSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons