Annons

Lindner klar för Öster

Brommapojkarnas mittfältare Joakim Lindner följer med sin tidigare tränare till Öster. I eftermiddag gör han första träningen med nya klubben.
Sport • Publicerad 14 januari 2014
Mot Öster? Brommapojkarnas Joakim Lindner kan vara på väg att följa efter sin tidigare tränare till Öster.
Mot Öster? Brommapojkarnas Joakim Lindner kan vara på väg att följa efter sin tidigare tränare till Öster.Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

I lördags berättade Smålandsposten om Östers intresse för den 22-årige mittfältare som spelat med Brommapojkarna de tre senaste säsongerna. I dag skrev Joakim Lindner under ett avtal på två år med Öster.

– Det känns riktigt bra att ha knutit till oss Joakim. Det är en målmedveten spelare med en härlig karaktär som kommer att passa perfekt in i vårt lagbygge. Vi får en stor och stark mittfältare som är bra i luften, en bra passningsspelare och bollvinnare och som har ett bra skott, säger Jens Magnusson i Östers sportgrupp i ett pressmeddelande.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons