Annons

Mittfältare lämnar Öster

Efter tre säsonger i Östertröjan lämnar Isaac Shaze klubben.
– Jag är redo för en ny utmaning, säger den 28-årige mittfältaren till Smålandsposten.
Växjö • Publicerad 6 november 2017
Isaac Shaze lämnar Öster.
Isaac Shaze lämnar Öster.Foto: Lena Gunnarsson

Mittfältaren gjorde sin sista match med Öster i lördagens 2–0-seger mot Helsingborg. Under sina tre år i klubben har 28-åringen bland annat hjälpt klubben upp i superettan.

– Det har varit tre bra säsonger. Jag kom till Öster när klubben spelade i division 1. Målet var att gå upp och det gjorde vi under mitt andra år. Det var starkt av oss. I år kom vi femma i superettan vilket var riktigt bra, säger han.

Annons

Nu menar mittfältaren att det är dags för nya utmaningar.

– För tillfället har jag ingen ny klubb klar, men min agent jobbar på att lösa det. Jag är redo för en ny utmaning, sedan spelar det ingen roll om det är i Sverige eller någon annanstans, säger Isaac Shaze.

Öster sportchef Matias Concha säger så här på klubbens hemsida om att Shaze lämnar:

- Isaac har varit en stark bidragande orsak till att vi tog oss upp i superettan och att vi nu lyckats nå en stark femteplacering som nykomlingar. Han har haft en fin utvecklingskurva och alltid visat upp en proffsig attityd. Vi önskar honom all lycka i hans framtida utmaningar.

Pontus StenerosSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons