Patrik Lundh klar för Växjö Lakers

Sport Artikeln publicerades

Patrik Lundh är klar för Växjö Lakers. Forwarden från Färjestad har skrivit på ett tvåårskontrakt.

25-årige Patrik Lundh kommer från Stockholm, men har spelat med Färjestad de senaste fyra säsongerna. På de åren har han hunnit vinna SM-guld och han har spelat ytterligare en SM-final.
– Det är en kille som erbjuder oss väldigt mycket i och med de steg som vi vill ta. Han har varit en organisation som gjort slutspel till ett självklart resultat, har spelat två finaler på fyra år och även vunnit SM-guld, säger Henrik Evertsson, sportchef i Växjö Lakers i ett pressmeddelande.
Patrik Lundh känner Växjö Lakers tränare Sam Hallam sedan tidigare. Lakerstränaren hade Lundh i sin trupp när han var i Karlskoga innan flytten till Färjestad. Patrik Lundh gjorde 21 poäng på 55 matcher i vinter.
– Patrik bidrar med väldigt mycket redan i dag, men är också en kille som vi känner att det finns utveckling i. Vi kan erbjuda honom något för att ta karrirären ett steg till, säger Henrik Evertsson.

Smålandsposten berättade att Patrik Lundh var klar för Växjö Lakers redan i mitten av april. Under måndagen blev det också helt klart att Colby Armstrongs sejour i klubben bara blir ettårig.