Annons

Storvretastjärna anmäld efter Växjömatch

Storvretas lagkapten Mattias Samuelsson har anmälts till innebandyns juridiska nämnd.
Anledningen är en tackling på Växjöspelaren Jesper Sankell.
Växjö • Publicerad 5 november 2018
Storvretas nummer 13, Mattias Samuelsson, har anmälts till juridiska nämnden.
Storvretas nummer 13, Mattias Samuelsson, har anmälts till juridiska nämnden.Foto: Ulf Palm/TT

Det var i Storvretas segermatch mot Växjö den 1 november som händelsen inträffade. I mitten av den andra perioden gick Mattias Samuelsson för att byta, men sprang samtidigt rätt in Växjö Vipers Jesper Sankell. Det blev en kollision och Växjöforwarden föll till marken, men han kunde senare resa sig och spela vidare.

Mattias Samuelsson fick inget straff under matchen. I efterhand har dock Storvretakaptenen anmälts till juridiska nämnden av videogranskningsgruppen som nu behandlar ärendet, rapporterar ibnytt.se.

– Jag har fått se situationen och det är när jag ska springa till mitt bås. Jag ser ju Sankell hela vägen och det är absolut inte meningen att springa in i honom. Det blir ju att vi krockar. Jag borde kanske läst spelet bättre och jag kanske skulle vikt av mer till vänster. I vilket fall jäkligt tråkigt att hamna i sådana här sammanhang, säger Mattias Samuelsson till ibnytt.se.

Pontus StenerosSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons