Annons

Troja lånar Rahimi av HV

Inte nog med tre raka segrar.
Nu får Troja dessutom dra nytta av HV-backen Daniel Rahimis tjänster.
Sport • Publicerad 5 januari 2011
Daniel Rahimi lånas ut till Troja.
Daniel Rahimi lånas ut till Troja.Foto: Stig Kenne / SCANPIX

Från och med söndagens hemmamatch mot Mora spelar Rahimi i den rödvita tröjan. Lånet är tänkt att gälla under fyra matcher.

– HV vill matcha igång honom och vi är överens. Det som återstår innan utlåningen blir klar är att vi stämmer av en gång till med Fredrik Stillman (HV:s sportchef), säger Trojas sportchef Jerry Andersson.

Annons

Den 23-årige bjässen Rahimi (190 centimeter/98 kilo) gjorde ett lyckat provspel med HV 71 under försäsongen, erbjöds och skrev på kontrakt med svenska mästarna. Han har hittills spelat i 32 av 36 matcher med HV 71 och har svarat för fem poäng (2+3). Hans genomsnittliga istid är 11 minuter och 23 sekunder.

– I det lag vi befinner oss i, med en del skavanker på backsidan, är en förstärkning välkommen, säger Jerry Andersson.

Han meddelar också att han arbetar med tre, fyra namn varav något av dem kan bli aktuella för spel i Ljungbyklubben för resten av säsongen.

– Det blir ingen Jesus vi värvar, men vi måste ha in någon som går in bland våra tre, fyra bästa backar, kommenterar Jerry Andersson.

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons