Annons

Trotjänare förlänger med klubben

Mittbacken i Östrs IF, Mario Vasilj, förlänger sitt kontrakt med 1+1 år.
Ortsdatering • Publicerad 16 oktober 2017

Det innebär att ”Supermario” spelar vidare fram till och med över nästa säsong, med option på förlängning över 2019. Det rapporterar Öster på sin hemsida.

– Det var här allt startade en gång i tiden, på riktigt, med elitfotboll - och jag känner mig otroligt stolt över att kunna fortsätta att spela för föreningen i mitt hjärta. Det ska bli fantastiskt kul att vara med och bidra på resan som vi har startat med nuvarande grupp och lag, en härlig trupp med oerhört professionella och duktiga spelare och ledare, säger Mario Vasilj på hemsidan.

Annons

Sportchef Matías Concha om avtalet med Vasilj:

– Idag är en stor dag för Östers IF. Vår kapten och kultbärare förlänger med oss i 1 år med option på ännu ett. Mario är en otroligt viktig spelare för laget både på och utanför plan. Vi är därför extra glada att Mario går in i sin 13:e säsong med föreningen. 

Stefan FehrmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons