Växjö Vipers förlänger med duo

Växjö Artikeln publicerades

Växjö Vipers fortsätter lagbygget inför nästa säsong. SSL-klubben har förlängt kontrakten med Ted Nivestam och Eddie Granberg.

Ted Nivestam fortsätter i Växjö Vipers.
Foto: Lena Gunnarsson
Ted Nivestam fortsätter i Växjö Vipers.

Ted Nivestam kom till Växjö Vipers från Höllviken inför den gångna säsongen. 23-åringen kan spela både back och forward och stod för en stark debutsäsong i Växjötröjan. På 30 matcher i grundserien blev det 5 mål och 17 assist. Nu är det klart att han stannar i klubben även nästa säsong.

– Jag har haft ett jättefint år i Vipers och att skriva på ett nytt avtal var givet utifrån de möjligheter jag ges i Växjö. Växjö som stad, med alla dess möjligheter, men framförallt professionaliteten kring idrotten och idrottsstaden är en del som spelar stor roll för mig. Visserligen är vi till viss del besvikna över föregående säsongs resultat, men har redan nu börjat på något nytt och att ta nya steg, säger han på klubbens hemsida.

Samtidigt är det klart att Eddie Granberg fortsätter i Växjö Vipers. Backen lämnade Visby inför säsongen 2016/2017 och gick direkt till SM-final med Växjö. Det gångna året präglades av skador och nu hoppas 25-åringen på en nystart.

– Föregående säsong var en tråkig säsong för egen del. Skadade mig i omgång fem och sen var jag inte tillbaka och hel förrän det var för över kändes det som, och så tänker jag verkligen inte lämna in min tröja i Växjö, säger han.