Annons

Vidarsson lämnar Öster

Han var lagkapten i förlustmatchen mot Brommapojkarna. Det visade sig vara hans sista match i Östertröjan. David Vidarsson är på väg till danska Vejle/Kolding.
Sport • Publicerad 14 augusti 2012
Foto: Per-Erik Sandebäck

Tillsammans med Johan Persson har den 28-årige islänningen bildat ett tufft och starkt defensivt mittfält hos superettans seriesuverän. Duons viktiga bollvinster på mittfältet har stoppat många farliga anfall, men nu får Öster försöka hitta en ny lösning. I en intervju med en isländsk tidning bekräftar David Vidarsson att matchen mot Brommapojkarna var hans sista i Östertröjan.

– Jag är inte redo att skriva på, men förberedd att acceptera allt. Det här var min sista match med Öster. Jag åker på läkarundersökning i morgon och om det går bra blir det slutförhandling av kontraktet, sade David Vidarsson till mbi.is under måndagskvällen.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons