Taifbloggen

Brigaden, hybris och silly season

Taifbloggen Artikeln publicerades

Jag tror att det var Mjörnberg på hockeysverige.se som skrev att det enda allsvenska med Tingsryd den gågna säsongen var supportrarna. Det ligger otroligt mycket i vad han skriver även om jag skulle påstå att supportrarna förtjänar avancemang till högsta serien. Det går inte att tacka er nog mycket Gröna Brigaden, ni är guld värda!

Direkt efter det att slutsignalen ljöd i Sunnerbohov gick vi in i dimma några dagar. Eftet en lång säsong så var det många grabbar som var lite festsugna. Inte bara vi firade, utan väl ute i vimmlet stöter jag på en vän från Lakers.

- Häng med in i VIPen!

- Nja, tror inte det är så smart. Kommer jag ens in där?

- OM du kommer in där? Du är ju med mig. Vet du vem jag är eller?! Jag är KUNG i den här stan!

Skaplig vattenskalle! =)

Silly season är i full gas. Så även i beachsoccer världen. Våra värsta konkurrenter Tropical's som styrs av det otäcka brödraparet Fredrik och Carl-Johan Lindhagen lämnar ständigt ut falska rumours för att sprida oro i våra led. Det låter alltid som det finns väldigt nära påskrifter från spelare i fotbollens superetta med mera, men väl på plan står en trött spelare som värvats kvällen före turneringsstart. Som den sportchef jag är tänkte jag sätta ut en annons här och nu. Vi söker en målvakt. Gärna två meter lång, stora nävar och gärna landslagsmeriter. Vad vi erbjuder är ett äventyr utan dess like. Hör av dig!

Som jag nämnt tidigare i bloggen så förlorade jag tre av mina finaste tänder under säsongen. Sundsvall borta var det. Undra vems klubba det var? Det borde finnas videomaterial från matchen där jag kan ta reda på vem den skyldige var. Kanske söka upp honom nästa säsong?