AIK vann målsnål toppmatch

AIK tog sin sjätte raka seger i toppmötet med Västerås i damernas bandyelitserie. Men det blev en målsnål toppmatch som slutade 2-1. Linnéa Larsson gav AIK ledningen efter bara 10 minuter. Det dröjde fram till matchminut 80 innan det blev nätrassel igen.(TT)
Publicerad 30 december 2017

AIK tog sin sjätte raka seger i toppmötet med Västerås i damernas bandyelitserie. Men det blev en målsnål toppmatch som slutade 2-1. Linnéa Larsson gav AIK ledningen efter bara 10 minuter. Det dröjde fram till matchminut 80 innan det blev nätrassel igen. Då utökade Karina Lipanova hemmalagets ledning, men Västerås replikerade.

Från elva meter reducerade Charlotte Selbekk i den 89 matchminuten, men Västerås mäktade inte med en kvittering och miste sin serieledning till Kareby samtidigt som AIK också smet förbi i den jämna tabellen.

Det regerande svenska mästarlaget Kareby vann hemma mot Villa Lidköping med övertygande 8-1. Karebys Matilda Svenler var högst bidragande till segern med sina fyra mål.