Forsberg utbytt - Keita utvisad

Historisk första Champions League-målskytt för Leipzig tidigare i veckan. Tillbaka i Bundesliga var det inte lika kul för Emil Forsberg. Den svenske landslagsstjärnan blev utbytt i andra halvlek i 2-2-matchen mot Oscar Wendts Borussia Mönchengladbach.(TT)
Publicerad 16 september 2017

Historisk första Champions League-målskytt för Leipzig tidigare i veckan. Tillbaka i Bundesliga var det inte lika kul för Emil Forsberg.

Den svenske landslagsstjärnan blev utbytt i andra halvlek i 2-2-matchen mot Oscar Wendts Borussia Mönchengladbach. Forsbergs mittfältskollega Naby Keita, som ska spela i Liverpool nästa säsong, fick också lämna planen i förtid efter att ha fått rött kort i den 83:e minuten.

Bayern München gav invånarna i den sydtyska staden en extra anledning att fira när Oktoberfest inleddes.

Det tyska storlaget körde över Mainz med 4-0. Anfallsstjärnan Robert Lewandowski satte två mål i sin 100:e ligamatch för klubben. Segern var välbehövlig för Bayern som varit pressat efter förlusten mot Hoffenheim förra helgen.