Förlust - men Häcken vidare i kvalet

Häcken förlorade returen mot FK Liepaja från Lettland men är ändå vidare i kvalet till Europa League. Gästerna kunde vinna matchen med 2-1 (1-1) sedan Girts Karlsons avgjort matchen i den 85:e minuten. Häcken går dock vidare med 4-2 sammanlagt. - Vi gör ingen bra match.(TT)
Publicerad 19 juli 2018

””

Liepaja tog ledningen redan efter elva minuter genom El Hadji Gueve, men målet av Häckens Nasiru Mohammed i den 42:a minuten gjorde att Häcken fick arbetsro. Visserligen kunde Girts Karlsons göra ett segermål i slutet av matchen, men Häcken var aldrig hotade.

I nästa omgång ställs Häcken mot på pappret klart tuffare motstånd i form av Emil Forsbergs tyska klubb Leipzig.