Juventus fick hjälp

Juventus toppar serie A på 66 poäng efter att ha fått hjälp av motståndarmålvakt och utlånad spelare på lördagen. Empoli, 17:e i serie A, kom på besök i Turin och i början av andra halvlek gjorde gästernas målvakt Lukasz Skorupski självmål.(TT)
Publicerad 25 februari 2017

Juventus toppar serie A på 66 poäng efter att ha fått hjälp av motståndarmålvakt och utlånad spelare på lördagen.

Empoli, 17:e i serie A, kom på besök i Turin och i början av andra halvlek gjorde gästernas målvakt Lukasz Skorupski självmål. Tio minuter senare ökade Alex Santo på till 2-0 och Juventus har nu vunnit alla sina 14 hemmamatcher den här säsongen. Roma är tvåa, tio poäng bakom, men med en match mindre spelad.

Mattia Caldara är utlånad från Juventus till femman Atalanta och han gav Juventus en hjälpande hand på lördagen. Borta mot trean Napoli nickade han in 1-0 och följde upp det med att även göra 2-0 som också blev slutresultat. Atalanta tog sig därmed förbi Inter och är bara tre poäng bakom Napoli.