Nyheter

Juventus vände och cupvann

Juventus stormar fram mot sin tredje raka titel i italienska cupen. Turinlaget gjorde tre mål i den andra halvleken och vände 0-1 till 3-1-seger hemma mot Napoli i den första semifinalen.(TT)
Publicerad 28 februari 2017

Paulo Dybala gjorde två mål, både 1-1 och 3-1 kom på straff, och Gonzalo Higuain fixade 2-1-målet i vändningen som ger Juventus ett bra utgångsläge inför returen den 5 april.

Juventus jagar också sin sjätte raka ligatitel och är på god väg mot kvartsfinal i Champions League efter förra veckans 2-0-seger borta mot Porto.

I det andra semifinalmötet är det huvudstadsderby mellan Roma och Lazio och den första matchen spelas på onsdagskvällen.