TT-Sport

Korsbandet av igen för Hammarby-backen

TT-Sport Artikeln publicerades

Damallsvenska bottenlaget Hammarby har drabbats av ett nytt tungt skadebesked. Ytterbacken Helen Eké, som startat sex av 14 seriematcher i år, har för andra gången i fotbollskarriären slitit av korsbandet och missar resten av säsongen när Stockholmslaget ska försöka rädda kontraktet.(TT)

Damallsvenska bottenlaget Hammarby har drabbats av ett nytt tungt skadebesked. Ytterbacken Helen Eké, som startat sex av 14 seriematcher i år, har för andra gången i fotbollskarriären slitit av korsbandet och missar resten av säsongen när Stockholmslaget ska försöka rädda kontraktet.

"Det känns framför allt jättetråkigt att inte kunna vara med och bidra till laget under hösten. För egen del så känns det riktigt tungt att behöva gå igenom en längre rehabperiod igen. Operationen är planerad redan till nästa vecka, så just nu ska jag fokusera på att samla lite energi till den", säger 27-åringen till Hammarbys webbplats.

Eké skadade sig på träning för två veckor sedan. I förra veckan meddelade amerikanska mittfältaren Kelly Conheeney att hon slutar på grund av återkommande hjärnskakningar.