Leksand serieledare efter sent avgörande

Leksand är ny serieledare i Hockeyallsvenskan efter att ha slagit Modo borta med 3-1. Avgörandet från bortalaget lät vänta på sig till att det var tretton sekunder kvar av den tredje och sista perioden. Då klev Matt Carey fram och satte 2-1.(TT)
Publicerad 26 december 2017

Leksand är ny serieledare i Hockeyallsvenskan efter att ha slagit Modo borta med 3-1.

Avgörandet från bortalaget lät vänta på sig till att det var tretton sekunder kvar av den tredje och sista perioden. Då klev Matt Carey fram och satte 2-1. Modo tog timeout efter målet för att luska ut hur de skulle kunna kvittera och de plockade av målvakten Isak Wallin från isen. Men förhoppningen om en kvittering sköts i sank nästan omgående, då Martin Karlsson kort efter nedsläpp sköt in 3-1 i tom kasse.

Därmed kliver dalalaget förbi Timrå i tabellen med två poäng, men med en match mer spelad.