Nyheter

Luleå tog revansch mot Leksand

Luleås hittills enda två förluster under ordinarie tid den här säsongen har kommit mot Leksand - dessutom på Luleås hemmaplan. Men i det tredje mötet lagen emellan var Luleå på hugget direkt från start på bortais.(TT)
Publicerad 6 december 2018

Nathalie Ferno satte 1-0 till gästerna drygt 13 minuter in i den första perioden och mindre än en minut senare hade Josefine Hoegh Persson utökat. Leksand reducerade i den andra perioden, men Luleå höll undan för seger med 2-1.

Luleå kliver i och med segern upp på andra plats i den mycket haltande tabellen. Modo leder, sex poäng före Luleå - men med fem matcher mer spelade.