Lundqvist hyllad efter Rangers vinst

Svenske stjärnmålvakten Henrik Lundqvist storspelade när New York Rangers tog sin andra raka säsongsseger i NHL. Formstarke norrmannen Mats Zuccarello stod för både första och sista målet i matchen mot Columbus, som New York-laget vann med 4-2.(TT)
Publicerad 10 oktober 2015

Efter att Brandon Saad tagit Columbus till ledningen i tredje perioden satte svensken Oscar Lindberg, New York-lagets andra mål - hans andra under säsongen - och kvitterade när drygt två och en halv minut återstod av matchen. Kevin Hayes och Zuccarello avgjorde under de sista minuterna på Nationwide Arena.

Henrik Lundqvist räddade 31 av 33 skott i en hyllad insats på isen.

I Detroit krossade Red Wings Toronto på hemmaplan med 4-0. Justin Abdelkader som gjorde hattrick, assisterades av svenskarna Johan Franzén och Henrik Zetterberg vid det första och Zetterberg vid det sista målet. Zetterberg stod för tre assister under matchen, där även Dylan Larkin var målskytt.