Modo fick revansch på mästarna

Djurgården reste norrut för ett dubbelmöte med Modo. Då tog de regerande mästarna hem sin första seger för säsongen på lördagen. Men i den andra matchen under söndagen fick Modo sin revansch och vann den jämna matchen med 2-1. Det kan Modo tacka sitt amerikanska nyförvärv Sidney Morin för.(TT)
Publicerad 17 september 2017

Djurgården reste norrut för ett dubbelmöte med Modo. Då tog de regerande mästarna hem sin första seger för säsongen på lördagen. Men i den andra matchen under söndagen fick Modo sin revansch och vann den jämna matchen med 2-1. Det kan Modo tacka sitt amerikanska nyförvärv Sidney Morin för. Hon blev stor matchhjälte med sina två mål i den sista perioden.

Efter två mållösa perioder började målen trilla in i den avslutande perioden. Josefine Jakobsen inledde målskyttet för Djurgården. Då vaknade hemmalaget till och Morin kvitterade matchen. Sedan med knappa 20 sekunder kvar prickade hon in sitt andra mål för matchen och säkrade tre poäng till Ö-vikslaget.

Leksand tog hem sin tredje seger för säsongen när de avfärdade jumbon Göteborg hemma med 8-6. Brynäs tog hand om bonuspoängen i hemmamötet med HV71, 4-3 efter straffar.