Överlägset Barcelona vann stort

Barcelona radade upp fina chanser. La Coruna-målvakten Ruben Martinez svarade med lika många vassa räddningar. Men till slut kunde inte 33-åringen stå emot hemmalagets offensiv. Barcelona vann med 4-0 - och det var till stor del tack vare Lionel Messi.(TT)
Publicerad 17 december 2017

Barcelona radade upp fina chanser. La Coruna-målvakten Ruben Martinez svarade med lika många vassa räddningar.

Men till slut kunde inte 33-åringen stå emot hemmalagets offensiv.

Barcelona vann med 4-0 - och det var till stor del tack vare Lionel Messi.

Efter nästa en halvtimmes spel gjorde Luis Suarez, framspelad av Messi, 1-0 och tolv minuter senare var Paulinho först på Messis stolpretur och ökade på till 2-0.

Redan där var matchen på Camp Nou i princip över.

Barcelona slog dock inte av på takten. I andra halvlek ökade Suarez och Paulinho på målskörden.

Svenske landslagsanfallaren John Guidetti byttes in i den 73:e minuten i Celta Vigos 0-1-förlust hemma mot Villarreal.

Barcelona toppar La Liga på 42 poäng före Atletico Madrid (36), Valencia (34) och Real Madrid (31).