Tunga förluster för exallsvenska lagen

Det var inte de före detta allsvenska lagens kväll i superettan i fotboll. Jönköpings Södra åkte på tredje raka förlusten i säsongsupptakten, 1-2 borta mot dittills poänglösa Varberg.(TT)
Publicerad 16 april 2018

Det var inte de före detta allsvenska lagens kväll i superettan i fotboll.

Jönköpings Södra åkte på tredje raka förlusten i säsongsupptakten, 1-2 borta mot dittills poänglösa Varberg. Nordirländaren Daryl Smylie, sju mål i allsvenskan i fjol, gav J-Södra hopp när han kvitterade efter en timme men Gabriel Altemark Vanneryr avgjorde för hemmalaget i den 86:e minuten.

Halmstad vann första matchen borta mot Degerfors efter stora besvär men hemma mot Norrby fungerade det inte alls. Bortalaget var klart bättre efter paus och vann välförtjänt med 2-0. Abdelrahman Saidi och Richard Yarsuvat gjorde målen.